Kan ni inte sätta upp fler laddboxar?

Jag tycker att det skulle vara jättebra om ni kan fixa fler laddboxar på era parkeringar.

Hälsningar Nisse

Kommentarer

 • Tack för att du frågar!

  I dagsläget är efterfrågan på laddboxar inte så stor. Vi kartlägger för närvarande elkapaciteten i våra fastigheter. Detta för att få en bild av var vi kan erbjuda möjligheten till laddboxinstallationer vid ett framtida behov från våra hyresgäster.
  Läs mer om vad vi i erbjuder i samarbete med Solna stad laddstoplar

  Vänliga hälsningar

  Maria
 • Det där stämmer inte alls Maria, jag har kontaktat er flera gånger om laddning till den parkering jag hyr, men har tröttnat på att kontakta er eftersom ni inte alls är lösningsorienterade. Som det är nu kommer väl inget hända förrän det blir lagkrav att ni ska installera laddstolpar. Det är 2021 och det finns fortfarande knappt någon laddning alls på kommunens, numera signalistens parkeringar.
  Richard
 • Finns det någon undersökning som styrker den låga efterfrågan? Tror det är felaktigt för fler och fler använder elbilar vilket redan där är ett tydligt tecken på att efterfrågan finns och kommer att öka betydligt. Vi har elbil och hyr en parkeringsplats hos er med motorvärmarstolpe men den kan vi inte använda för långsam laddning och ni verkar inte vilja bemöta vår efterfrågan att konvertera den heller. Bakåtsträvande framtid. Vem väljer en elbil om det inte finns laddmöjligheter?
  Anneli
 • Hej!

  I dagsläget har vi lediga garageplatser med laddmöjlighet.

  Önskar någon veta mer är hen välkommen att kontakta oss på marknadbilplatser@signalisten.se

  Har du registrerat dig på Mina Sidor? Det är där vi publicerar lediga platser varje tisdag.

  Mina Sidor

  Hälsningar
  Maria
  Maria

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.