Hyra parkeringsplats.

Både AB Familjebostäder och Förvaltaren har den principen, att, skall du hyra en parkering i ex i ett varmgarage så skall du var hyresgäst hos dem. Så är det inte hos Signalisten. Detta innebär att exempelvis en "målvakt" och som har 10 bilar skrivna på sig kan nyttja detta i brottsligt syfte. Varför har inte Signalisten pricipen att du måste bo i vårt bestånd för att hyra plats? Jag vill ha ett tydligt svar och inte något klyschigt att "så är det bara".
KJELL FORSSTRÖM Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Kjell

  Hos Signalisten har vi en förtursregel, vilket innebär att våra egna hyresgäster alltid har förtur till de parkeringsplatser som blir lediga. Om två eller flera personer anmäler intresse för en plats är det den eller de av dem som är hyresgäst hos oss som får platsen.

  Det finns fall då vi inte har några sökande som bor hos oss. För att undvika risken med att platsen står tom, vilket inte är ekonomiskt hållbart, kan platsen gå till en extern sökande.

  Söker man en bilplats går det max att visa intresse på två bilplatser, däremot har vi ingen maxgräns på hur många platser man får hyra. Vi har många lokalhyresgäster och taxibolag som hyr platser av oss.

  Du kan läsa mer om våra parkeringar på vår webbplats.

  Parkeringsplats (signalisten.se)

  Hälsningar
  Vivianne

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.