Till senaste kommentaren

Kan ni inte ha färgglada lampor i granen?

Hej, jag tycker att ni ska börja ha färgade lampor i era julgranar.

Kommentarer

 • Hej!

  Kul förslag. Jag skickar det vidare till de hos oss som pyntar granarna.

  Önskar dig en fin jul!

  Maria
 • Varför har Signalisten TVÅ enormt stora kontor varav ett är nästan 1000 kvm stort och står oavänt i den enorma bostadsbrist som råder i Dolna ochhela Stockholms Län och andra storstäder.
  Många Hyresgäster o andra personer undrar över denna underliga form av "förvaltning" som INTE är förenligt med Bostadstiftelsens Stadgar!!!
  Tacksamma för Adekvat information då Signalisten har haft sina avflyttade kontor stått tomma och outhyrda i sammanlagt minst ÅTTA ÅR!!!
  VARFÖR???
  Är varken Ekonomisk eller socialt fördelaktigt o ANNARS jagar ni varenda centimeter för att kunna hyra ut minsta skrubb även till människor som INTE bor hos Signalisten!!!  Siw
 • Hej Siw!

  Lokalen som jag tror du menar är vårt gamla kontor på Hannebergsgatan/Skytteholmsvägen 39. Den lokalen är cirka 936 kvadratmeter.

  Vi har sedan 2019 försökt att hyra ut den. Det tar tid att få den uthyrd då det är många parametrar som ska stämma för att vi ska komma i mål med en så stor lokal. Just nu har vi påbörjat ett projekt för den lokalen som vi hoppas ska bära frukt.

  Vänliga hälsningar
  Maria

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.