Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Industrigatan/Verkstadsgatan korsning.

Gör industrigatan till huvudled så att trafiken från verkstadsgatan får väjningsplikt mot den tyngre trafiken som i hundratal per dygn trafikerar industrigatan mot ramnaslätt grustag, på vintern tvingas lastbilar i halt väglag att stann i backen på grund av högerregeln mot verkstadsgatan och blir stående med stora konsekvenser för alla, alltså önskas väjningsplikt på verkstadsgatan mot industrigatan. Verkstadsgatan i sig trafikeras flitigt i största del för att den innehåller bilprovningen med en hel det kunder per dag. Stora problem som skulle vara lättlösta.

Jan Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Jan!
  Tack för att du hör av dig, men Tyck till-funktionen är till för att rapportera problem, ställa frågor eller lämna synpunkter på kommunens webbplats. Du kan istället vända dig direkt till Gatukontoret, gatukontoret@boras.se, 033-35 74 00, med ditt förslag, eller använda dig av Mötesplatsen här webben: http://www.boras.se/motesplats

  Marie Ingvarsson
 • Tyck till är tillför att rapportera problem skriver du, det var ju det jag gjorde, lämnade även synpunkten till länken motesplatsen men där verkar det inte vara någon som engagerar sig alls, gamla inlägg finns där utan svar.
  detta problem bör tas upp meddetsamma då vintern hägrar...

  Janne
 • Hej Janne!
  Som Marie skriver är tyck till-funktionen avsedd för synpunkter kring kommunens webbplats boras.se. Vad beträffar mötesplatsen så besvaras inte förslagen på sidan (bara frågorna besvaras), de tas om hand av blocksekreterarna och förmedlas vidare till ansvarigt kommunalråd.

  Anders Kihl

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy