Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

garage

hej har nu tidstyrt garage och vill byta till icke tidsstyrt garage måste man betala 9 mån uppsägningstid på ena garaget om man gör en intresseanmälan på ett till

Kommentarer

 • Hej Lars!

  Nej, då är det enkelt att göra ett byte. Så gör intresse på det garage du är intresserad av och blir du etta på den så ringer vi till dig! Ha en bra dag!
  Björn Hyresförmedlare / Kundtjänst
 • Hej! Det har kommit till min kännedom att två garage 9508 och 9520 är lediga här på Jakobsgatan. Jag har haft intresseanmälan på ett ända sedan jag flyttade från Sveavägen. Jag fick några erbjudande på Egilsgränd som jag inte ville ha, utan här. Jag tar gärna ett här nu inför vintern. Bör väl ha en hel del poäng nu. Tacksam för svar.
  Bo Nilsson 070-2416028
  Bo Nilsson
 • Hej Bo!

  De två garagen ligger ute på vår hemsida för intresseanmälan, så några stycken har lagt på båda. Gör det du också, så du har en chans. Aktivera även dina poäng, för det är inte gjort.

  Idag är sista dagen att göra intresseanmälan på de. I natt skickar systemet ut erbjudanden.
  Helena Hyresförmedlare / Kundtjänst
 • Hej! Tack. Mitt gamla lösenord dög inte för att logga in? Har beställt ett nytt så få se när det kommer. Har min intresseanmälan bara försvunnit? Konstigt. Måste jag börja om på nytt, då kommer jag att hamna sist i kön. Hursomhelst, verkar det märkligt att dom som redan har garage här nere får erbjudanden, men inte vi som verkligen köat och behöver ett.
  Bo Nilsson
  Bo Nilsson
 • Hej igen!

  Om du inte får något nytt lösenord, ring då oss så hjälper vi dig med det.

  Det är inte märkligt eftersom du ej aktiverat igång dina poäng. Där har vi förklaringen till att du inte får några förslag.
  Helena Hyresförmedlare / Kundtjänst
 • Fins det lediga garage i sävast potatisvägen
  Bernt Lind
 • Varför i h,vetet visas intet lediga garage i sävast ?????
  Bernt Lind
 • Hej Bernt!

  Ser att det ligger ute några stycken på vår hemsida. Bla på ett går intressetiden ut imorgon.
  Helena Hyresförmedlare / Kundtjänst
 • Hej! Ja vad ska man säga! Bodenbo har inga garage lediga här nere på Jakobsgatan. Eftersom bostadsparkering är avgiftsbelagd, (står tom) så undrar jag vart vi hyresgäster ska stå med våra bilar? Vi har en liten gatstump nu som alltid är knökfull där vi kan parkera.. Den 23/10 fick jag 400 kr i böter av kommunen eftersom jag stod för nära utfarten från bostadsområdet. Inte nog med att vi inte kan ha en fri bostadsparkering. Dagligen terroriseras vi dessutom av parasitbolaget Q-park. Undrar stillsamt om det finns någon som helst förståelse för hur vi har det här nere. Vi är trots allt hyresgäster som betalar hyra till er varje månad. Jag har påtalat detta missförhållande många gånger,inget tycks hjälpa. Bo.
  Bo Nilsson
 • Hej Bo!

  Tyvärr finns det inga lediga garage just nu på Jakobsgatan, men på Egilsgränd finns det ledigt. Gör en intresseanmälan om det är intressant, eller håll koll på om det blir något uppsagt på Jakobsgatan framöver. Det finns dock en bilplats att göra intresse på, på Jakobsgatan. Det blir billigare än att få böter.
  Helena Hyresförmedlare / Kundtjänst
 • Bästa Helena! Det är det mest cyniska svar jag nånsin fått! "Hyr en bilplats det blir billigare än att få böter" Så BÖTER är alltså lösningen på våra parkeringsproblem??? Hör du inte hur absurt det låter. Det är tydligen så ni betraktar oss hyresgäster. Dumma mjölkkor som skall betala böter där dom bor. Det är ingen ide att stånga pannan blodig i en vägg av oförståelse. Emellertid skall jag ge er ett sista tips. TA BORT AVGIFTEN PÅ BOSTADSPARKERINGEN SÅ ÄR PROBLEMET LÖST: TACK!
  Bo Nilsson
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.