Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Trähus Fasadfärg HQ från 2011

Hej!
Har målat vårt hus med med Beckers fasader/ snickerier matt 8 bas A alkyd/ oljeförstärkt akrylatfärg från 2011 med recept YG 10.00 VI 5.00 SS 25 brytbar A. Eftersom denna inte verkar finnas längre i detta namn så undrar jag vad jag ska köpa för färg då jag ska måla om mitt garage och takkupa på huset  med samma färg.


Helene Synnergren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Helene

  Produktmässigt rekommenderar vi att du målar med någon av våra akrylatfärger så som Perfekt plus eller Front Akrylatfärg Max. Dessa är våra allra bästa utomhusfärger och fungerar alldeles utmärkt att måla på ytor som tidigare målats med HQ. Önskas en mattare yta än vad dessa två har så är Front Helmatt ett ytterligare alternativ. Här finner du dessa produkter på vår hemsida

  Viktigt är precis som tidigare att ytor som inte är intakta och helt täta i ytan grundmålas. Och att ytan tvättas och löst sittande färg och fasadytor skrapas rena innan målning påbörjas.

  Kulörmässigt så finns inte de brytpastor som fanns då under 2011.
  Det beror på att vi bytt brytsystem. Men vi kan alltid omräkna ditt recept till dagens pastor.
  Dock saknar vi i ditt meddelande vilken storlek som ditt recept var blandad till. Det måste vi veta för att kunna omräkna det till dagens recept.
  Här kan du antingen ta med dina uppgifter in till butik
  Hitta kontaktuppgift till butik
  så kan de antingen räkna om detta själva eller kontakta vårt Kulörlabb eller så skickar du uppgifterna till oss här och vi skickar dig receptet här.


  Hälsningar
  Christina , Kundcenter Beckers Färg

  Christina Kundcenter Beckers Färg


 • Helene Synnergren
 • Hej
  Då blev det ännu enklare. Du har nämligen kulörnamnet 0401 Alfred och inte enbart vilka pastor som ingick i receptet.
  Alla kulörer finns redan översatta i vårt nya brytsystem. Du uppger helt enkelt 0401 Alfred så blir allt rätt oavsett vilken storlek som skall blandas.

  Hälsningar
  Christina, Kundcenter Beckers Färg

  Christina Kundcenter Beckers Färg
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.