Till senaste kommentaren

Kan jag som förvaltare ta del av internetkontoret?

Hej!
Jag är förvaltare för en av era kunder. Kan jag logga in med klientens namn men med mitt BankID? Det är förmodligen inte fallet. Hur får jag del av utbetalningsbesked, årsavslut osv?
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Horst, tack för din fråga!

  Om du har skickat in en kopia på ditt registerutdrag om ställföreträdarskap, och vi registrerat att du är förvaltare för personen i fråga, så ska du med ditt eget Bank-ID kunna logga in på www.amf.se/dinasidor och där välja att se din huvudmans sidor hos oss. Det är det snabbaste och enklaste sättet att se informationen om kontrolluppgift, utbetalningsbesked osv.

  Vänliga hälsningar,
  Mattias Kundservice
 • Hej Mattias, tyvärr fungerar det inte, fast registerutdraget finns i ert system. Efter inloggning med mitt Bank-ID visas bara att jag är inte kund hos er, ingen valmöjlighet att gå till min klients sida. Återstår Postvägen,eller hur?
  Hälsningar Horst
 • Hej igen!

  Då låter det som att vi behöver titta närmare på detta. För att vi ska kunna se uppgifterna behöver vi personnumret till den det gäller, och vi ber er därför att antingen ringa in till oss på 0771-696 320 eller skicka ett mail till info@amf.se.

  Vänliga hälsningar,
  Mattias Kundservice
 • Jag fick svar nu att det endast är god man som har möjlighet att logga in och se sina huvudmäns sidor på www.amf.se. Möjligheten finns alltså inte för förvaltare, eftersom kunder som har förvaltare inte kan använda Dina Sidor överhuvudtaget.
  Mattias Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.