Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur mycket kostar er reklam?

Den reklam ni gör måste kosta miljoner och det dras ju från era kunder så ni kastar ju pengarna i sjön för ALLA vet att ni finns och ska man ta privat pensionssparande så letar man på webben och struntar i reklam vilket gör att jag betalar för något jag ej vill ha!!!

Peter Bertilsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Peter,

  Det är viktigt att sätta reklaminvesteringar i relation till bolagets totala kostnader. AMF har bland branschens lägsta kostnader för att förvalta våra kunders tjänstepension. Det gör att vi kan ha låga avgifter. Reklam kan uppfattas som en dyr kanal, men för oss är det ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera med våra cirka fyra miljoner kunder.

  Det finns många som upplever oro och ovisshet kring pensionsfrågan och i vår kommunikation vill vi berätta att våra kunder kan vara trygga hos oss.

  Vänlig hälsning

  Åsa Fogelberg
 • Svara inte som en politiker. Nämn en totalsumma nu på era "investeringar" i reklambranschen.

  Lasse
 • Hej Lasse!
  Tack för att du kontaktar oss i denna fråga. Javisst blir det pengar till våra sparare. Reklam är för oss ett kostnadseffektivt sätt att kommunicera med våra cirka fyra miljoner kunder. Även om reklam i sig kan uppfattas som en dyr kanal så når vi ut med våra budskap till många. Det är viktigt att sätta reklaminvesteringar i relation till bolagets totala kostnader. AMF har bland branschens lägsta kostnader för att förvalta pensionsspararnas pengar. Eftersom vi har valt bort att ha lokala kontor runt om i Sverige blir reklamen en viktig kanal för oss att berätta att AMF är ett tryggt alternativ. Hoppas detta besvarade din fråga. Kontakta oss gärna igen om det är något mer du undrar över.

  Niklas Kundservice
 • Löjligt!

  Lasse
 • Jag tror att Lasse hellre vill veta reklamkostnaden än samma stencilsvar som Åsa gav.

  Micke
 • Kan någon säga vad det kostar, och vad dom har i löner.
  Och om dom ens själva sparar i AMF

  Peter Johansson
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.