Dödsfall

Hej. Hat modtagit brev angående avtalspension for Bruno. Han dog for 2 år sedan. Vet inte vad jag skal gøra. Bor i Danmark och har inte någon e-legitimation som kan anvændas i Sverige. Kan ni hjælpe mig, mins inte att vi har modtagit brev från er før.
Vh Lisalotte.

Kommentarer

 • Hej Lisalotte,

  Tack för din fråga! När en person bor utanför Sverige får inte vi in uppgift om när en kund till oss har gått bort från Skatteverket. Ni behöver skicka in ett dödsfallsintyg till oss så att vi kan registrera att Bruno har gått bort. Ni kan antingen skicka dödsfallsintyget till oss via e-mail eller posta i ett brev.
  Du finner vår Kontaktinformation här!

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Petra
  Kundservice
  Petra
 • Hej. Hat skickat brev til Fora med dødsfallintyget som ni behøver , men har inte hørt från er ændnu . Jeg har också jobbet i Sverige en del år, men har inte modtagit några Pensionsbesked från er. Hur skal jag få veta om mina pensioner från Sverige. Vh Lisalotte

  Lisalotte
 • Hej Lisalotte!

  Tack för din fråga.

  Då detta är ett öppet forum och vi inte kan besvara frågor om våra kunders specifika frågor här, skulle jag rekommendera att du kontaktar AMFs kundservice, kontaktuppgifter hittar du här.

  Med vänlig hälsning,
  Noa
  AMF

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.