Hälsingetjära?

Hej, Var kan man köpa Hälsingetjära (https://alcro.resolutmrm.com/Public/Image.ashx?g=59B28C66-133A-4D55-8059-4C9423A78E0E) i Stockholms närhet?
P-R Sundström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej
  Tyvärr så har Hälsingetjära utgått ur vårt sortiment och då alla våra återförsäljande butiker är fristående butiker så har vi ingen tillgång till deras lagersaldo.
  Du finner dock kontaktuppgifter för återförsäljande butiker Här i denna länk så att du innan ett ev besök enkelt kan kontakta dem för lagarstatus.

  Tyvärr är vår känsla att denna nog nu kan ha tagit slut ute i butik och den Tjära vi idag har är vår Trätjära som du finner i bifogad pdf. Tyvärr har den fallit bort bland våra produkter på vår hemsida och återfinns enbart på vår yrkesportal. Vår yrkesportal finner du längst upp till vänster av vår hemsidas första sida.

  Om du önskar blanda denna till en mer lik variant av Hälsningetjära så kan du blanda det som ibland även går under namnet Roslagsmahogney enligt följande:
  1 del Trätjära
  1 del Alifatnafta
  1 del Kokt Linolja
  Alla dessa komponenter återfinns i återförsäljande butik.

  Hälsningar
  Christina Alcro Kundcenter
  Christina Alcro Kundcenter
 • Hej finns det någon annan tjära eller liknande istället för hälsingetjäran ?
  Med vänlig hälsning Hans.
  Hans Enström
 • Hej Hans

  Tack för din fråga.
  Vi har tyvärr inte kvar Tjära i vårt sortiment. Men vi vet att våra återförsäljande butiker har Tjära från annan leverantör, Alfort & Cronholm och rekommenderar dig att kontakta dem för ytterligare information.

  Här finner du våra återförsäljande butiker


  Hälsningar

  Christina Alcro Kundcenter

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.