Event

Kundodagen

nov 6
Tid:
Har du strategiskt ansvar för ditt företags kundservice eller kommunikation? Eller jobbar du i någon av Kundos produkter? Rensa kalendern den 6 november och anmäl dig till Kundodagen 2018!

Tisdag 6 november, 08.30 - 15.30
Helio Kungsholmen (DN skrapan), Rålambsvägen 17, Stockholm.

Välkommen till Kundodagen!
Kundodagen är en dag full av inspiration, tips, nyheter och erbjudanden för alla företag som använder Kundo i sin kundservice och kundkommunikation.

Nytt för i år är att vi utökat antalet presentationer och föreläsningar så att du som besökare själv kan skräddarsy ditt schema. Kombinera produktpresentationer, workshops, inspirationsföreläsningar och utbildningar så att det passar just dig och din arbetsroll.

För vem?
Kundodagen är både för dig som är strategiskt ansvarig för företagets kundservice eller kommunikation. Men också för dig som jobbar operativt i någon av Kundos produkter.

För dig som ansvarar för företagets kundservice, kundtjänst eller kundkommunikation
Kundodagen erbjuder en rad alternativ för dig som vill höra mer om Kundos olika produkter. Hur Kundo effektiviserar kundservice, hur man sätter upp mål och hur ni följer upp resultatet? Lyssna på andra företag som berättar hur de lyckats med Kundo, och ta del av produktpresentationer, erbjudanden och inspirerande föreläsningar.

För dig som jobbar operativt i Kundo
Jobbar du dagligen i någon av Kundos verktyg? Då är Kundodagen ett utmärkt tillfälle för att Lär dig mer om hur du på bästa sätt jobbar i de olika produkterna och lyssna på hur andra har lyckats i sitt arbete med Kundo. Varva workshops, utbildningar och best practice med inspirerande gästföreläsningar och såklart en hel del mingel med andra som jobbar i Kundo.

Två anledningar till varför du absolut INTE vill missa Kundodagen!
- Vi kommer att presentera höstens stora nyhet - Kundo Social
- Ett exklusivt produkterbjudande för besökare på Kundodagen

En detaljerad agenda över dagens alla presentationer kommer att publiceras närmare eventet. Men antalet platser är begränsade, så anmäl dig och dina kollegor redan idag!

Tid, plats & anmälan
När: Den 6 november, 08.30 -15.30
Var: Helio Kungsholmen (DN skrapan), Rålambsvägen 17, Stockholm. Närmaste t-bana: Thorildsplan.

Pris & Anmälan
Kundodagen kostar 400kr per person och platserna är begränsade, det är därför först till kvarn som gäller.

- Sista anmälningsdag: 23 oktober
- Sista avanmälningsdag: 23 oktober
- Avanmälan ska göras till success@kundo.se

Har ni frågor så kontakta gärna success@kundo.se

//Teamet på Kundo