Frukostseminarium

Smartare kundservice med Kundo

apr 19
Tid:
Välkommen till ett frukostseminarium med kundservice i fokus!

Samhället blir allt mer uppkopplat och dagens digitalisering av handel, tjänster och produkter har resulterat i att kundservice många gånger blivit en av få personliga kontaktytor som finns kvar mellan företaget och deras kunder. Det gör kundservice till en otroligt viktig funktion för att bygga starka kundrelationer.

Att vi blivit mer uppkopplade har även förändrat våra förväntningar på tillgänglighet. Tjänster som Google gör att vi vant oss vid att direkt kunna få den information och de svar vi behöver när och var vi vill.

Så, hur kan vi som företag på ett kostnadseffektivt sätt se till att vi alltid är så tillgängliga som våra kunder förväntar sig?

På detta frukostseminarium går vi igenom varför bra kundservice är viktigt och hur man kan kan öka tillgängligheten på sin kundservice på ett kostnadseffektiv sätt.

För vem?

Seminariet är för dig som arbetar med kundservice, digital marknadsföring, CRM, webbstrategi eller på något sätt har ansvar för företagets kundrelationer.

Var och när?

När: Den 19 april 2018. Välkomna från kl. 08.00 Var: Helio Hornstull, Hornsbruksgatan 23b, 117 34 Stockholm (karta) Närmaste tbana: Hornstull.

Seminariet är kostnadsfritt och vi har 40 platser, först till kvarn!

Välkomna!

//Teamet på Kundo