Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Sommarpass

Hejsan

Vi som är medlemmar på SATS enbart för att gå på gruppträningen, får ett mycket sämre/dyrare medlemsskap på sommaren. I Sollentuna, där jag tränar, finns tex nästan inga morgon/fm- pass kvar och väldigt få vita klasser. Jag tycker att ni då antingen bör sänka priset på sommaren, eller låta oss frysa medlemsskapet, eller låta oss använda kortet på fler center, utan extra avgift, under sommarschemat. Snälla fundera över detta och ordna nåt för oss grupptränare!

Jannica Engdahl Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Då efterfrågan på pass är mindre på sommaren, tar vi bort några pass på våra center. Vi lägger istället till flera pass under vinterhalvåret. Vi provar dock att lägga in pass på andra center för att se till att våra medlemmar kan träna som "vanligt" även på sommaren.

  med vänlig hälsning
  Cecilia

  Cecilia Kundservice
 • Hej,

  100 % agree with Jannica. Summer schedule is really poor and there should be a reasonably smaller fee in summer. Btw, even going to different centres doesn't help much as the waiting lists are very long, most of the classes are overbooked and one simply can't get into them. Not happy with this situation at all...

  Agnes

  Agnes
 • Exactly. If you dont like just going to the gym, you really get screwed by the summer season. The classes are ansolutely overbooked. One week in advance is not enough time ahead if you want to book a class. This is not good enogh and I bet other gyms are better when it comes to summerclasses

  Jannica
 • Cecilia (högst upp) menar att efterfrågan på pass minskar under sommaren. Till viss del kan nog det stämma men det är tydligt att SATS har tagit bort allt för många pass. Det är bara att titta på antal köande på de pass som finns kvar för att inse detta. Nu när det är lugnare på jobbet hade jag sett fram emot att kunna lägga ner mer tid på att träna. SATS - ni är efterfrågade även på sommaren! smile

  Elina
 • Hej,

  Under sommaren (särskilt Juli) går antal besök på våra center ner med 50-70%, varför vi också reducerar antalet klasser i nästan motsvarande grad. När detta görs är det naturligtvis en avvägning vilka pass som ska reduceras och vilka tider som ska användas till vilka pass. När detta har gjorts tittar man på vilka klasser och vilka tider som är mest populära.
  På sommaren, liksom resten av året, ligger utmaningen i att försöka tillgodose 100.000 individuella önskemål/preferenser på samma gång. Resultatet är ett schema som vi tror erbjuder vår kundbas (på totalen) det den helst vill ha. Med detta sagt kommer det alltid att finnas personer som inte känner att de får just sina behov tillgodosedda.

  Mvh
  Sara

  Sara Kundservice
 • Lite lustigt att kundservice Cecilia skriver att ni lägger till kurser under vintern. Detta skulle ju betyda att sommarschemat är normen och det tvivlar jag starkt på. Och även på vintern tycker ju den gemene medlemmen att det finns för få pass. (Vad kostar era egna SATS class förresten? Typ 500kr varav 300 är lönekostnader?)

  Varje början av året påpekar ni även att ni just lagt till extra klasser på grund av den starka efterfrågan och därmed har lyssnat på era medlemmar. Som medlem kan jag dock redan nu förutspå att januari-mars kommer vara tuffa månader om man vill gå på pass, just för att alla nyårslöften ska hållas och ni som vanligt kör extra kampanj för att värva medlemmar. Så en idé vore ju att redan nu planerar in alla dessa extra jan-mars pass (och kanske några till) och inte först i mitten av februari som man gjorde i år...

  Emma
 • Hej,

  Tack för din feedback.

  Schemat läggs terminsvis, dvs. sommar/höst/vinter(jul)/vår. Under sommar och jul minskar antalet klasser då beläggningen minskar och under höst och vår lägger vi in fler klasser med fokus på de månader som januari-mars när det är som mest belastat. I början av 2012 ökade antal klasser i den utsträkning som gick då det är specifika tider som är efterfrågat och salarna redan är upptagna, det är bland annat därför vi öppnar nya center. Under 2012 kommer vi öppna 4 nya center i Sverige. Extra klasser sattes in i februari och givetvis kommer vi ha detta med oss till nästa år.

  Med vänlig hälsning
  Linnea

  Linnea
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

  Majda Dervisevic

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Bifoga filer

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla. Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy

Policy för innehåll och personuppgifter · Om cookies