Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur ser man schemat för ett center?

Hej!
Ni har ju en modul som heter SCHEMA&BOKA, och klickar man på det, så kommer det jättesnabbt "Välj ett center" som försvinner omedelbart, och sedan kommer Anpassat sök och Enkelt Sök, där man bara kan se max 2 veckor fram i tiden. Förr fick man ju pappersscheman t.e.x för hela terminen eller för sommaren, men webben skall vi ersätta dessa?

Ann Charlotte Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,
  "Välj ett center" dyker upp när man inte är inloggad och det är samma som 'Enkelt sök'. På 'Avancerat sök' kan man göra fler inställningar i sin sökning samt 14 dagar framåt, precis som tidigare. Ja, vi har inga pappersscheman längre utan webb och appar för mobilen har ersatt dessa.

  Mvh
  Fredrik

  Fredrik Nordic E-commerce Manager
 • Så man kan alltså bara se 2 veckor framåt. Då kan man ju inte säga att webben har ersatt de scheman man fick förr i pappersformat som visade mycket längre perioder!

  Ann Charlotte
 • Scheman på papper slutade SATS med sommaren 2010. Vi har tidigare inte fått önskemål om att vi ska ha tillbaka dessa utan hänvisar till vår webb och appar. Men vi tar till oss din kritik och in i vår framtida utveckling.

  Mvh
  Fredrik

  Fredrik Nordic E-commerce Manager
 • Papperschemat är absolut inget jag önskar tillbaka, men om webben ersätter detta, så borde man ju kunna se framåt mer än 2 veckor, det är DET jag tycker är sämre. Förut på webben kunde man ju välja olika veckor och se vilka pass det fanns längre fram.
  Med vänlig hälsning
  Ann Charlotte

  Ann Charlotte
 • Vi förstår och tar med oss det in i framtida utveckling.

  Mvh
  Fredrik

  Fredrik Nordic E-commerce Manager

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Bifoga filer

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla. Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy

Policy för innehåll och personuppgifter · Om cookies