Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Gästbokning

Varför kan man inte få tillgång att boka sig som "Gäst" på alla era SATS centers gruppträningar?
Idag måste du ju ringa och boka, du är därmed okänd och har inga förpliktelser att boka av om du inte kommer. Borde gå att lösa hur lätt som helst, man bokar precis som vanligt med sin inloggning. När man sedan kommer dit för att träna så istället för att få ut sin biljett i självhjälpsautomaterna så blir man tvungen att gå till receptionsdisken och betala sina 50:- som det kostar och då få sin gruppträningsbiljett! Detta medför att du även måste boka av som vanligt om du inte tänker träna som "Gäst". Borde underlätta för alla.....eller!!!?

Linda Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Är du medlem idag på ett center och vill ibland träna på olika center och då betalar en engångsavgift på 50kr? Då gäster inte vanliga fall är medlemmar så blir det svårt att boka dessa på vår hemsida då man behöver inloggningsuppgifter som man får först när man är medlem.

  Om du är medlem idag och önskar kunna boka klasser på fler center får vi rekommendera dig att uppgradera ditt kort så att du även kan förboka klasser på andra center.

  med vänlig hälsning
  Cecilia

  Cecilia Kundservice
 • Hej!

  Min son fyller 11 år 3 maj nästa år och jag undrar om han kan bli medlem i SATS Together från det år han fyller 11 eller är det datumet som är utgångspunkten?

  Hälsningar

  Piero

  Piero Sannicolò
 • Hej Piero!
  Det är det år han fyller 11 år som han kan bli medlem.
  Varmt välkomna!
  Hälsningar,
  Camilla

  Camilla Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Bifoga filer

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla. Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy

Policy för innehåll och personuppgifter · Om cookies