Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vill inte börja om i listan efter köp!

Urk så irriterande och stressande att man måste börja om från toppen av listan varje gång man lagt något i varukorgen. Mardröm i bokreatider... Skulle också vara fint att ha navigationspilar för sidval även i toppen av sidan. Surt att behöva rulla ner till slutet av sidan för att byta sida! Detta om det rent navigationella...

Sedan önskar jag mig redaktionellt innehåll, nu får jag läsa rekommendationer i dn, viläser, bloggar, barnens bokklubb etc. Vore fint om ni försökte sälja mig saker, som nu är ni som böckernas systembolag: varumärkesneutralt, vilket ju är meningslöst då ni är vinstdrivande. Listförslag: veckans nya barnböcker, barnbibliotekarien väljer, klassiker som håller, topplistan 1970, -80 etc, böcker om att få syskon, om att hamna i fantasivärldar... Kanske ska ni anställa lite redaktörer, bibliotekarier, samt ha gästlistare à la musikguiden i P 3?

Ulrika hiscoke Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Ulrika.

    Tusen tack för din kreativa feedback.
    Jag låter resten av Bokus ta del av detta och hoppas att vi kommer kunna tillfredsställa dig mer vad gäller det redaktionella innehållet framöver.

    Bästa hälsningar,

    Lisa Beckeman

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Bifoga filer

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla. Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy