Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Tunga paket ska inte hämtas på Posten utan långt iväg!

Här för mig i Helsingborg ska tunga paket inte längre hämtas på Posten Hemköp Stattena utan långt iväg på Kurirgatan Helsingborg, som inte är Posten.
Hur ska jag veta när paketet räknas som tungt? Jag vägrar att hämta paket långt hemifrån på Kurirgatan, då får jag ta taxi hem.
Nu har ni förlorat mig som kund. Jag handlar numera på Adlibris, som lämnar ut alla paket till mig på Posten Hemköp Stattena Helsingborg.
Snålheten bedrar visheten!
Tack och adjö!

Rose-Marie Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Rose-Marie.

  Tack för din feedback.
  Vi valde för ett tag sedan att gå över till Schenker för leverans av paket (över 1,6 kg.), men leverans av mindre paket och brev går fortfarande med Posten.
  I kassan kan du välja vilket Schenkerombud du vill få paketet till. Vilket är en stor fördel då många ex. väljer att hämta ut i närheten av sin arbetsplats istället.
  Den tjänsten finns tyvärr inte hos Posten för närvarande så då blir det alltid till det närmsta ombudet på det postnummer du anger.

  För väldigt många av våra kunder har den här ändringen varit en fördel, men tyvärr upplever du inte det på det viset.
  Min rekommendation är att du, vid beställning, kikar på vikten på böckerna. Då kan du se om leveransen ska gå som Paket eller brev. Du är naturligtvis också alltid välkommen att ta hjälp av vår kundservice (040-352100 / kundservice@bokus.com) som är på plats 8-20 helgfria vardagar.

  Har du fler frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att kontakta mig direkt på alexandra.nedstam@bokus.com.

  Bästa hälsningar,

  Lisa Beckeman

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Bifoga filer

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla. Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy